HET VERKOPEN VAN FACTUREN

Een factuur verkopen door middel van factoring is een veel gebruikt instrument. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kunt u nieuwe projecten financieren, nieuw personeel aannemen en zelfs de cashflow van uw bedrijf stimuleren. Factoring is bovendien een zeer flexibele manier van werkkapitaalfinanciering Hoe? Het is zeer eenvoudig.

Voorbeeld van een factoring klant:
Laten we voor het gemak zeggen dat u een klein bedrijf aan de rand van een stad bezit. Uw bedrijf, WebWorld, welke uitsluitend zakelijke klanten heeft, werkt met een betalingstermijn van 30 dagen. U hebt een paar medewerkers die voor u werken en u bent verantwoordelijk voor hun planning en salarisadministratie, maar ook voor het runnen van de dagelijkse management en operationeel beheer van het bedrijf.

HOE HELPT FACTORING?

U gebruikt factoring als een middel om de cashflow uitdagingen binnen uw bedrijf het hoofd te bieden. Uw laat betalende klanten kunnen zeker een moersleutel in de planning van uw bedrijf gooien. Uw werknemers dienen elke week betaald te worden, maar uw bedrijf ontvangt pas na 60 dagen de betaling van uw factuur. Hier ontstaat het probleem.

Factoring, ook wel factuur financiering genoemd, optimaliseert uw cashflow door ervoor te zorgen dat uw bedrijf een zekere en voorspelbare instroom van kapitaal heeft. Zonder deze vaste hoeveelheid van instroom van gelden is het moeilijk om groeiplannen te maken of te verwezenlijken. Het is ook schier onmogelijk om werknemers hard te laten werken als ze maar om de twee maanden betaald worden. Bovendien is het heel moeilijk om te verwachten dat uw marketingcampagne werkt als u het zich maar twee weken kunt veroorloven om deze uit te voeren.

U wilt gewoon snel uw facturen betaald krijgen. Met het verkopen van uitstaande facturen kunt u met een gerust hart bouwen aan uw onderneming, zonder continue de liquiditeit Vraag daarom nu vrijblijvend meerdere offertes aan!

 

Hoe werkt het?

U doet een
offerteaanvraag

U ontvangt een
bevestiging per e-mail

U ontvangt meerdere offertes
van geselecteerde partijen

U kiest de beste factoringpartijen
ontvang extra korting

Factoring Offerte Copyright © | Alle rechten voorbehouden