FACTORING BEDRIJVEN IN BELGIË

Er zijn veel verschillende factoring bedrijven actief in België. Omdat factoring als vorm van werkkapitaalfinanciering steeds meer terrein wint zijn er dus ook steeds meer factoringmaatschappijen te vinden. Veel ondernemers ondervinden grote uitdagingen wanneer ze een zakelijk krediet of financiering willen afsluiten. De laatste jaren ontstaan er steeds meer alternatieve (non-bancaire) financierders die inspringen in het gat dat banken achterlaten. Factoring Offerte vergelijkt het ruime aanbod van factoringmaatschappijen in België door hen continu langs de spreekwoordelijke meetlat te leggen. Zo kunnen we u de scherpste offertes bieden waardoor u maximaal kunt besparen. We werken ook alleen met die factoringmaatschappijen die kwalitatief als beste uit de bus komen.

 

SELECTIECRITERIA FACTORING BEDRIJVEN

Er zijn naast bancaire factoringmaatschappijen ook alternatieve financiers die tot de Belgische markt zijn toegetreden. Factoring is ongereguleerde markt, waardoor het niet aan strenge regelgeving is gebonden. Het is juist daarom belangrijk om een goed overzicht te hebben van de markt. Vanuit Factoring Offerte selecteren uitsluitend de beste factoring bedrijven van België om mee samen te werken Wij doen dit op basis van de volgende criteria:

SCHERPE TARIEVEN EN AANVULLENDE KORTINGEN

De factoring tarieven die gevraagd worden, kunnen sterk verschillen per factoringmaatschappij. De tarieven zijn vaak afhankelijk van de hoogte van de totale (factoring) omzet en de effectieve betaaltermijn van uw klanten. Wij werken uitsluitend met factoring bedrijven samen die scherpe tarieven hanteren en waarbij u soms ook nog kunt profiteren van extra kortingen.

BETROUWBARE FACTORINGMAATSCHAPPIJ

Wij willen uitsluitend samenwerken met bedrijven die betrouwbaar zijn en hoog staan aangeschreven als het gaat om klanttevredenheid. Het uit handen geven van de opvolging van facturen is een ingrijpende stap en dan is het belangrijk dat u een dergelijk proces bij een betrouwbare partij kunt onderbrengen.

 

 

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Omdat wij uitgebreid de verschillende factoringmaatschappijen screenen weten wij veel van de werkwijze van verschillende bedrijven. Daarom weten we welke partijen veel waarde toevoegen en welke niet. Daarnaast is het goed om van te voren al te weten in welke branche de factoringmaatschappij in is gespecialiseerd of welke branche ze niet werkzaam in zijn. Zo zijn er factors uitstekend samenwerken met klein zakelijke markt, waar anderen juist weer uitblinken in het bedienen van een specifieke branche, zoals bijvoorbeeld transport bedrijven of uitzendbureaus. Onderneemt u ook buiten de landsgrenzen, dan is het belangrijk om een factoringmaatschappij te kiezen die ook debiteuren in dit land kan opvolgen. Zo vinden we altijd de beste partij die bij uw bedrijf past.

UITSTEKENDE DIENSTVERLENING

Uitstekende dienstverlening staat bij ons voorop. Wij zoeken en selecteren een factoring bedrijven in het verlengde van onze eigen dienstverlening.

EEN MARKT IN BEWEGING

Doordat factoring steeds meer aan populariteit wint, is de markt voortdurend in beweging. In België zijn er steeds meer factoringmaatschappijen actief en groeit de markt gestaag door. In de afgelopen 5 jaar is de factoring volume in België flink gegroeid. Met een toegenomen omzet volume zijn er ook veel factoringmaatschappijen actief op de Belgische markt.

Factoring Offerte houdt continu de vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat het aanbod van factoringmaatschappijen op onze website alleen de beste factoring bedrijven vertegenwoordigt. Geïnteresseerd wat factoring voor uw onderneming kan betekenen? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan. Vaak ontvangt u nog dezelfde dag de eerste offertes van onze partners.

Hoe werkt het?

U doet een
offerteaanvraag

U ontvangt een
bevestiging per e-mail

U ontvangt meerdere offertes
van geselecteerde partijen

U kiest de beste factoringpartijen
ontvang extra korting

Factoring Offerte Copyright © | Alle rechten voorbehouden