Factoring Bedrijven in België

Factoring bedrijven in België bieden werkkapitaalfinanciering op basis van uitstaande facturen en groeien aan populariteit. Dat is natuurlijk niet voor niets. Veel ondernemers ondervinden uitdagingen wanneer ze een banklening willen afsluiten. Als gevolg van de bankencrisis is er een Europese wetgeving gekomen (Basel 3). Hierin staat dat banken verplicht zijn hun risico’s op bepaalde assets (waaronder bedrijfsleningen) van hun balans af te bouwen. Als gevolg van deze wijzigingen zien we steeds meer factoring partijen die inspringen op het gat dat banken achterlaten.

Factoring Offerte vergelijkt het ruime aanbod van factoring bedrijven in België door hen continu langs de spreekwoordelijke meetlat te leggen. Zo kunnen we u de scherpste offertes bieden van alleen die partijen die ook kwalitatief als beste uit de bus komen.

De selectiecriteria van Factoring Offerte

Wij selecteren uitsluitend de beste factoring bedrijven in België om mee samen te werken. Wij selecteren op basis van de volgende criteria:

Scherpe tarieven en aanvullende kortingen
De factoring tarieven die gevraagd worden, kunnen sterk verschillen per factoringmaatschappij. De tarieven zijn vaak afhankelijk van de hoogte van de totale (factoring) omzet en de effectieve betaaltermijn van uw klanten. Wij werken uitsluitend met factoring bedrijven samen die scherpe tarieven hanteren en waarbij u soms ook nog kunt profiteren van extra kortingen.

Onderscheidend vermogen
Wij hebben contacten met succesvolle Factoring Bedrijven in België die een bepaalde waarde  toevoegen. Sommige factoringmaatschappijen zijn gespecialiseerd in het werken met freelancers en kleine zelfstandigen, waar anderen juist weer uitblinken in het bedienen van een specifieke branche. Zo vinden we altijd de beste partij die bij uw bedrijf past.

Uitstekende dienstverlening
Uitstekende dienstverlening staat bij ons voorop. Wij zoeken en selecteren factoring bedrijven in België in het verlengde van onze eigen dienstverlening.

Betrouwbare partners
Wij willen uitsluitend samenwerken met bedrijven die betrouwbaar zijn en hoog staan aangeschreven als het gaat om klanttevredenheid. Het uit handen geven van het debiteurenbeheer is een ingrijpende stap en dan is het belangrijk dat u een dergelijk proces bij een betrouwbare partij kunt onderbrengen.

Een markt in beweging

Doordat factoring steeds meer aan populariteit wint, is de factoring markt voortdurend in beweging. Factoring Offerte houdt continu de vinger aan de pols om ervoor te zorgen dat het aanbod van factoring partners op onze website alleen de beste factoring bedrijven van België vertegenwoordigt.

Geïnteresseerd wat factoring voor uw onderneming kan betekenen? Vraag dan direct gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan. Vaak ontvangt u nog dezelfde dag de eerste offertes van onze partners.