Factoring voor KMO 

Factoring voor KMO is een interessante oplossing voor veel ondernemers. Bent u op zoek naar extra werkkapitaal? Factoring geeft ondernemers doorgaans binnen 24 uur de beschikking over gelden op basis van hun uitstaande zakelijke vorderingen. Hierdoor is het niet nodig om de betaling van uw klanten af te wachten.

Voor KMO bedrijven en startende ondernemers is het tegenwoordig erg lastig om een lening bij een bank te krijgen. Banken stellen hoge eisen en hebben een strenge regelgeving waar een gemiddelde KMO niet aan kan voldoen. Alternatieve financieringsvormen zoals factoring worden steeds populairder. En dat is natuurlijk niet voor niets. Factoring biedt namelijk een heleboel voordelen.

Wanneer is factoring interessant?

Factoring is interessant voor een KMO wanneer u te maken heeft met onderstaande zaken:

>  U heeft veel opdrachtgevers met een betalingstermijn van 30 dagen of zelfs langer.

>  Uw leveranciers moeten sneller betaald worden dan dat u betaald krijgt van uw opdrachtgevers.

U heeft een tijdelijk cashflow probleem doordat u een tijd zonder opdracht(en) heeft gezeten (dit geldt voornamelijk voor starters)

>  U heeft behoefte aan een meer constante inkomstenstroom.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die factoring voor u als KMO of starter te bieden heeft? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier in. Bespaar direct op je factoring aanbieder door via ons een aanvraag te doen. Bij ons krijgt u binnen één werkdag twee à drie offertes van de beste factoring maatschappijen met de beste voorwaarden.