Factoring voor bouwbedrijven

Bouw Factoring is de oplossing voor uw uitdagingen op het gebied van cashflow. Het blijkt helaas nogal eens lastig om in de bouw-, techniek- en installatiebranche een redelijke betalingstermijn af te spreken. Dit heeft als gevolg dat je keer op keer een opdrachtgever moet bellen om over te gaan tot betaling. Dit terwijl jouw kosten gewoon doorlopen! Slecht betalende klanten zijn kenmerkend in de bouwsector, maar onbetaalde facturen mogen uw bedrijf er niet van weerhouden nieuwe, grotere projecten te accepteren. Factoring biedt de middelen die u nodig hebt om het personeelsbestand voor uw project onmiddellijk te vergroten, de loonkosten van werknemers te dekken en voor de benodigde apparatuur die u wilt aanschaffen.

Factoring helpt bouwbedrijven groeien en geeft u het vertrouwen om te concurreren voor grotere contracten. Bij Factoring Offerte werken we met alle soorten en maten bouwbedrijven, onderaannemers en freelancers. Het maakt niet uit of je al jaren bezig bent of dat je net gestart bent met jouw onderneming: factoring kan je direct contant geld opleveren.

Voordelen van factoring voor onderaannemers en bouwbedrijven

Stop met wachten totdat u betaald wordt. Factoring is een slimme financieringsoptie op korte of lange termijn. Dit is waarom velen in de bouwsector factoring kiezen voor hun financieringsbehoeften:

> Ontvang onmiddellijk betaling op uw facturen

> Gemakkelijke en snelle goedkeuring

> Onbeperkt financiering potentieel

> Flexibele dienstverlening.

> Debiteurenbeheer wordt uit handen genomen.

Factoring Offerte werkt met factor bedrijven die ervaring hebben met bouwbedrijven. Ze weten precies waar jij als  bouwondernemer tegen aan loopt. Wanneer je wilt bepalen met welke factoringmaatschappij je in zee wilt gaan, is het belangrijk om je aanvraag bij meerdere maatschappijen in te dienen. Wij koppelen je eenvoudig met drie factormaatschappijen welke aansluiten bij jouw wensen. Ze hebben ervaring in de branche en vergroten daarmee je kans op acceptatie. Begin ook met factoren en heb verder geen zorgen over je dat je op tijd je geld ontvangt, zo kun jij je rustig concentreren op je klus en oplever termijn. Vraag direct en vrijblijvend meerdere offertes aan!