Factoring Aanbieders

Aanbieders vergelijken wordt steeds vaker gedaan. Met name factoring wordt als alternatieve financieringsvorm steeds populairder. Als gevolg hiervan is er een ruim aanbod van factoringmaatschappijen welke elk jaar weer groeit. Welke factoringmaatschappij sluit nu het beste aan bij uw bedrijf? En welke aanbieder heeft scherpe tarieven en de meest interessante voorwaarden? Factoring Offerte zet het graag voor u op een rijtje! Dit doen we door u te koppelen met factoringmaatschappijen welke afgestemd zijn op uw profiel. Hierdoor ontvangt u gericht een aantal offertes. Vervolgens kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken.

Aanbieders vergelijken – selectiecriteria

Bij ons kunt u aanbieders vergelijken en werken we uitsluitend samen met de beste factoring aanbieders. Maar hoe wij bepalen wie de beste factoring aanbieders zijn? Doordat we ze met elkaar vergelijken aan hand van onderstaande selectiecriteria:

>  Scherpe tarieven
Wij werken samen met factoring aanbieders die scherpe tarieven hanteren. We proberen daarnaast ook nog additionele kortingen voor u te bedingen bij onze partners.

>  Onderscheidend vermogen
Wij zijn continu op zoek naar aanbieders die een bepaalde meerwaarde voor u als bedrijf of branche bieden.

>  Uitstekende dienstverlening
Net zoals wij een uitstekende dienstverlening nastreven, zoeken en selecteren wij onze factoring partners in het verlengde van onze eigen dienstverlening.

>  Betrouwbare partners
We willen uitsluitend samenwerken met bedrijven die betrouwbaar zijn. Onze partners zijn hoog aangeschreven op het gebied van klanttevredenheid.

Daarnaast blijven wij ook de factoring aanbieders vergelijken waarmee wij samenwerken. Nieuwe partijen die de markt betreden worden getoetst op prijs, dienstverlening en kwaliteit. Sommige factoringmaatschappijen werken samen met een bank en andere factoringmaatschappijen zijn non-bancair ingesteld.