Debiteurenbeheer uitbesteden

Bent u op zoek naar een partij die je kan helpen met het uitbesteden van uw debiteurenbeheer en daarnaast ook uw werkkapitaalpositie kan verbeteren? Dan is het wellicht interessant om te kijken naar de mogelijkheden die factoring hierin biedt. Bij veel factoringmaatschappijen is het uitbesteden van het debiteurenbeheer een onderdeel van hun factoringdienst. Dit betekend dat u het debiteurenbeheer uitbesteed bij een gekwalificeerd en ervaren team terwijl u zich kunt richten op uw core business. Daarnaast worden uw openstaande facturen direct uitbetaald door de factormaatschappij waardoor u onmiddellijk beschikken heeft over uw gelden.

Voor welke partijen is dit interessant?

Het debiteurenbeheer uitbesteden is voor heel veel bedrijven interessant en het kan in de volgende situaties voordelig zijn om uit te besteden aan een factormaatschappij:

>  U heeft te weinig tijd om achter uw openstaande facturen aan te gaan
>  Het nabellen van openstaande posten vergt u veel (negatieve) energie
>  Langlopende incasso procedures zijn niet aan jouw besteed
>  Je hebt zorgen over het wel/ niet betalen van de debiteuren
>  Minder risico lopen op wanbetaling is wat je graag wilt

Debiteurenbeheer uitbesteden bij factoring

Het uitbesteden van het debiteurenbeheer kan u de volgende voordelen geven:

> Snellere betaling van uw facturen waardoor uw liquiditeitspositie onmiddellijk verbeterd.
> U bent geen tijd meer kwijt met debiteurenbeheer en heeft er ook geen zorgen van.
> Professionele organisaties welke de focus leggen op behoud van klantrelatie.
> U loopt minder risico door het verzekeren van uw debiteurenportefeuille.

Sneller je geld ontvangen

Met dat u het debiteurenbeheer uitbesteed geeft u de openstaande facturen uit handen aan de factoringmaatschappij. U ontvangt binnen één werkdag het bedrag van uw factuur op uw rekening. De klanten ontvangen vervolgens een gebruikelijke factuur, herinnering en eventueel een aanmaning. De factoringmaatschappij zorgt er vervolgens voor dat de factuur voldaan wordt. Het versturen van de facturen gebeurd in de uw eigen huisstijl en met het logo van uw bedrijf. Daarmee herkennen de klanten de factuur als afkomstig van je bedrijf en is het snel geregeld. Wilt u ook graag factoren? Vraag dan hier geheel vrijblijvend meerdere factoring offertes aan.